Vi legger om til ny distribusjon, og slik vil våre aviskunder merke det

Det lokale budfirmaet Ditt bud har tatt over distribusjonen av avisa Hammerfestingen, og slik vil våre abonnenter og løssalgskunder merke omleggingen vi nå gjør.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bej@hammerfestingen.no

Sjåfør/bud Thomas Johansen hos Ditt bud skal heretter levere rykende ferske aviser hentet rett fra trykkeriet til våre abonnenter langs avisbudruta hans, og til våre løssalgssteder. For redaksjonen betyr omleggingen mer tid til å produsere avisa. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Heretter går avisa Hammerfestingen i trykken onsdagsmorgen, og sjåfør/bud Thomas Johansen sitter da klar i budbilen for å ta med seg rykende ferske Hammerfest-aviser ut på sin flere mil lange avisbudrute, som hver onsdag starter i Alta og ender opp i Forsøl.
– Rundt klokken 10.00-11.00 vil jeg hente avisbunkene på trykkeriet, forteller budet. I tillegg levere han aviser til Posten, som igjen sender avisene til abonnenter andre steder i landet.

Endrer til torsdagsavis
Samtidig som Hammerfestingen nå endrer distribusjonsfirma forandres også avisens utgiverdag fra onsdag til torsdag, men alle abonnenter på avisbudets rute vil få avisen levert i postkassen i løpet av onsdag som før. De som får avisen med vanlig postgang vil heretter få vår avis utlevert på torsdager.
– Jeg vil nok helt sikkert de første gangene bruke litt lenger tid på utlevering av avisene fram til jeg har innarbeidet gode rutiner, men alle langs ruta mi skal få avisa i løpet av onsdagsettermiddag, forsikrer avisbud Thomas Johansen.

Blir rykende fersk avis
For redaksjonen betyr omleggingen viktige timer til produksjon av avisen, og senere deadline betyr også at vi får bedre tid på oss til å få med hendelser og annet aktuelt konkurransestoff. For nesten før trykksverta har rukket å tørke vil avisa være å finne som løssalg i butikk- og kioskhyllene i Hammerfest, Kvalsund og Skaidi – samtidig som Thomas utover onsdagen leverer ferske aviser fortløpende til våre abonnenter langs budruta si. Så de fleste vil få avisa samme dag som før. Bare som en ferskere utgave.
– Vi oppfordrer alle til å ta godt i mot vårt nye avisbud og vi ber om forståelse for at det kan dukke opp uforutsette utfordringer underveis, men vi vil selvsagt gjøre alt vi kan for å rydde av veien problemer som eventuelt oppstår, sier markedsansvarlig Jill Tingvold.

Ønsker du å tegne et abonnement hos oss kan du gjøre det elektronisk på våre nettsider (klikk her).

 

Annonse: