Må forandre planene på grunn av “sinnsyke mengder med måser” i sentrum

Her skulle Bootleg ha årets utescene i forbindelse med Sommerfeber, ifølge produsentene Lars Reiten og Malene Nicolaysen i juni. Nå opplyser de på festivalens Facebookgruppe at de “på grunn av SINNSYKE mengder måser må flytte derifra”. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Sommerfeber skulle i år bruke parkeringsplassen i Parkgata ved siden av det gamle postbygget til sine utekonserter, men det setter byens måker en stopper for.

Av BJØRN EGIL JAKOBSEN / bej@hammerfestingen.no

– På grunn av SINNSYKE mengder måser må vi flytte derifra, skriver arrangøren på sin Facebookside. Dermed blir konsertene på den gamle festivalplassen på Larsen-tomta foran ungdomshuset Bootleg i Hammerfest, hvor Sommerfeber har hatt sine konserter tidligere. Og ikke på baksiden, som først planlagt.

Festivalen starter mandag 14. august og varer til neste fredag, og er for ungdom mellom 13 og 22 år.

Dette skriver festivalen på sin Facebook-side.

Da avisa Hammerfestingen skrev om Sommerfeber tidligere i sommer fortalte produsentene Lars Reiten og Malene Nicolaysen at årsaken til at de skulle flytte konsertene til parkeringsplassen bak Bootleg ved siden av det tidligere postbygget, skyldes hellingen på parkeringsplassen på Larsen-tomta. En helling som gjør det vanskeligere for den mobile scenen de skal bruke, men nå mener man altså at måkene ville blitt et større problem.

Les hva Hammerfestingen skrev 28. juni:

Hammerfestingen 28. juni: Klikk på artikkelen

 

Annonse:

Annonse