Jakt på QR-koder

Skattejakten

 

Skattejakten er en jakt etter kodeord rundt om i Hammerfest. På utvalgte plasser i Hammerfest vil du finne plakater med kodeord. Fyll inn kodeordene i feltene til høyre. Når du har samlet alle kodene kan du sende inn skjemaet for å være med i trekningen av denne ukens premie. Det er gratis å være med i QR-Jakten, og vi har ingen aldersgrense for å delta.  

Det er ikke Skattejakt denne uken.

Premiene fra forrige runde var:

Gavekort på 1 000 kroner fra Elkjøp
Gavekort på 1 000 kroner fra Rema 1000 Storsvingen
Gaveabonnement fra Hammerfestingen (3mnd)

Lik QR-Jakten på Facebook for å få oppdateringer om QR-Jakten.

Din oppgave i Skattejakten er å finne disse plakatene med kodeord som henger rundt om i byen fra uke til uke. For å finne ut av hvilken steder / butikker som har en plakat hengende for den aktuelle uken, må du se i ukens avis eller følge med på SkatteJakten sin Facebook side. Alle butikkene som er med har også en egen QR-Kode. Her finner du et kodeord som du kan bruke i kassa på butikkene som er med. Forrige runde fikk deltakerene gratis is hos Rema 1000 Storsvingen og 50% avslag på alle Bluetooth høytaldere hos Elkjøp. Noen tilbud har også begrensninger på antall, så vær raskt ute og følg med på Facebook, for butikkene kan poste nye tilbud der.

For å kunne scanne QR-koder må du laste ned en QR leser app. Bare søk etter QR reader på Google Play eller iTunes Appstore (avhengig av om du har en iPhone eller en Android basert. Trenger du hjelp til dette, er du velkommen innom oss i Hammerfestingen.

QR-Jakten er beregnet for alle. Vi anbefaler at de unge tar med seg de eldre ut på jakt. Dette vil skape maksimal utbytte av turen.

 

QR-Jakten uke 22/23.

QR-Jakten uke 22/23

QR-Jakten uke 22/23

 

Resultat (ingen jakt denne uken)

Registrer kodene du har funnet

Dette er plakatene du må finne

Dette er plakaten du ser etter!